Glossa_centar_kursevi_za_djecu

Počinje novi A1/1 kurs njemačkog jezika za djecu u Glossa-centru Prijedor!

Zbog velikog interesovanja Glossa – centar za njemački jezik Prijedor pokreće novu grupu kursa njemačkog jezika za djecu Kikus 1, za nivo A1/1. Iskoristite ovaj upisni rok i osigurajte mjesto u grupi za vaše mališane!

Većina stručnjaka preporučuje učenje stranog jezika već od četvrte godine života. Kursevi njemačkog jezika za djecu u Glossa-centru su prilagođeni predškolskom, te uzrastu djece  koja pohadjaju osnovnu ili srednju školu.

Njemački jezik uvodimo u svijet najmlađih putem igara, putem slika, pjesmica, animiranih filmova i uopšteno koristimo metode koje su zabavne i produktivne u isto vrijeme.

Naši kursevi njemačkog jezika za djecu su savršena prilika za djecu svih uzrasta da se upoznaju sa jednim od najrasprostranjenijih i najvažnijih svjetskih jezika, te da iskoriste brojne mogućnosti kako bi stekli radne navike i ispoljili svoju kreativnost, družeći se sa svojim vršnjacima.

Više informacija o ovom kursu možete dobiti putem telefona na 065/679-952, putem mejla na adresu prijedor@glossa.ba ili lično u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Prijedor u ulici Vožda Karađorđa 14/1.

Posted in Novosti, Prijedor and tagged , , , .

glossa

?page_id=2