Glossa – centar za njemački jezik Banja Luka kao i svake godine organizuje svoj tradicionalni „Oktoberfest Afterparty“, ove godine u saradnji sa partnerima Nektar i Kaltenberg.

Oktoberfest je jedan od najpoznatijih festivala ne samo u Njemačkoj, već u čitavom svijetu, koji svake godine privuče milione turista, a svakako je jedan od najreprezentativnijih simbola njemačkog govornog područja. Glossa – centar za njemački jezik nastoji da svojim polaznicima i svim zainteresovanim građanima približi dio kulture njemačkog govornog područja i upravo iz tog razloga svake godine organizuje „Oktoberfest Afterparty“.

Sponzor i partner ovogodišnje manifestacije je Banjalučka pivara, a sve posjetioce pored dobrog druženja i zabave, očekuje i tradicionalna hrana sa Oktoberfesta, popularni pereci, kao i niz interesantnih dodatnih aktivnosti u vezi Oktoberfesta.

Ovogodišnji „Oktoberfest Afterparty“ održaće se u subotu 07.10.2017. sa početkom od 21:00 časova u Cafe Glossa (Ulica Vidovdanska 39). Glossa-centar Banja Luka koristi ovu priliku da pozove svoje polaznike, ali i sve građane, da nam se pridruže na ovoj veseloj manifestaciji.

Kako je to bilo prethodnih godina, možete vidjeti na sljedećim linkovima: 

Oktoberfest Afterparty 2016

Oktoberfest Afterparty 2015 

Oktoberfest Afterparty 2014

Ulaz je besplatan! Dobro nam došli!