NOVO: Posebna ljetna ponuda u Glossa-centru Doboj

U Glossa – centru za njemački jezik Doboj se trenutno formiraju ektraintenzivne grupe za kurs A 1/1. Prijavite se i osigurajte svoje mjesto u grupi!

Šta je ekstraintenzivni kurs?

U pitanju je oblik nastave kod koje polaznici pohađaju kurs njemačkog jezika pet puta sedmično od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu od 09:00h do 12:30h (uz predviđene pauze). Kurs bi se u ovom slučaju završio za samo dvije sedmice. U okviru ove vrste kursa polaznici uče intenzivnijim tempom; nastava je dinamična, efikasna i interesantna.

Zašto ekstraintenzivni kurs?

Polaznici ovog kursa su svaki dan izloženi njemačkom jeziku što se značajno odražava na brzinu usvajanja gradiva i primjenjivog znanja njemačkog jezika. Ukoliko želite da brzo savladate osnove njemačkog jezika, ovaj kurs vam pruža jedinstvenu priliku da naučite jedan od najuticajnihih jezika današnjice i da pri tome steknete nova poznanstva i prijateljstva.

Kako da se prijavim?

Prijaviti se možete putem telefona na 061/571-561, putem maila doboj@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 24 (I sprat) od 16:00 h do 22:00 h.

Posted in Doboj, Novosti and tagged , , .

glossa

?page_id=2