Ljetni kursevi njemačkog jezika za odrasle

Intenzivni ljetni kurs njemačkog jezika – savladajte cijeli nivo A1 za manje od pet sedmica! – saznajte više ovdje

Glossa – centar zanjemački jezik Banja Luka ovog ljeta ima posebnu ponudu ljetnih kurseva njemačkog jezika za odrasle i kurseva za djecu. Kursevi su, pored onih redovnih, uglavnom intenzivnog karaktera i polaznicima omogućavaju ubrzano učenje tokom ljetnog perioda.

Ljetni kursevi njemačkog jezika za odrasle

Za polaznike koji tokom ljeta žele intenzivno učiti njemački jezik, ljetni kursevi Glossa-centra predstavljaju idealno rješenje, pružajući visok kvalitet nastave u okviru ubrzanog kursa.

Pored već postojećih kurseva njemačkog jezika za odrasle i ljetne škole u Beču Glossa Sommer u ponudi je i intenzivni kurs za cijeli nivo A1 „Motive intensiv + Glosa Online“ uz gratis pristup za dodatno učenje putem Glossa Online platforme.

Ovaj intenzivni kurs za nivo A1 objedinjuje kurseve A1/1 i A1/2 u okviru 90 časova. Nastava se odvija od ponedjeljka do petka, pri čemu se dnevno pohađaju četiri časa u tarjanju od po 45 minuta sa predviđenim pauzama za odmor. Cjelokupno trajanje kursa je četiri i po sedmice.

Uz nastavu u učionici, polaznike kursa „Motive intensiv + Glossa Online“ očekuje i besplatan pristup Glossa Online platformi za učenje njemačkog jezika. U pitanju je posebna platforma koja je putem interneta i računara ili tableta odnosno pametnog telefona dostupna u svakom trenutku. Na taj način polaznici mogu raditi dodatne zadaće i ostale zadatke od kuće ili na bilo kojem drugom mjestu, pod stalnim nadzorom naših profesora. Glossa Online platforma je besplatni dodatak kursu, prije svega oblikovan kao model zadaće ili „radne sveske“ za dodatno i uvijek dostupno online-vježbanje.

U ljetnoj ponudi kurseva su svakako i kursevi redovnih intenziteta, čiji je pregled dostupan u kategoriji Standardni kursevi na www.glossa.ba. Glossa Online platforma je takođe besplatno dostupna i uz standardne kurseve kao model zadaće.

 

Dodatne informacije o ljetnim kursevima za odrasle putem 051 961 361 ili banjaluka@glossa.ba

Posted in Banja Luka, Novosti and tagged , , , .

glossa

?page_id=2