Proljeće je vrijeme sportskih aktivnosti. Dovoljan povod da paralelno sa našim proljetnim upisnim rokom organizujemo manifestaciju koja će njemački jezik povezati sa različitim sportskim disciplinama.

Glossa Sporttag ili “Glossin dan sporta” je povod djeci koja u Glossa-centru pohađaju kurseve, njihovim prijateljima i svoj ostaloj zainteresovanoj djeci da 28.4.2018. posjete sportske terene Banjalučkog velesajma (OFK Spartak i Sport Trend). U okviru manifestacije će biti organizovane radionice koje podrazumijevaju sljedeće sportove i discipline predstavljene od strane banjalučkih sportskih organizacija/ustanova:

  • košarka (KK Basket 2000 Banja Luka)
  • fudbal (OFK Spartak Banja Luka)
  • odbojka (Univerzitetski odbojkaški klub “Volley” Banja Luka)
  • Kung fu (Kungfu Wushu Club “Lotos”)
  • Stoni tenis (OSTK Spin Banja Luka)
  • Crossfit (“Trend – Sport & Fitness” Banja Luka)

Iako vjerijemo da ćete spremni doći na Glossa Sporttag, savjetujemo i ovom prilikom da je poželjno da sva djeca budu odjevena u sportskoj opremi (npr. trenerka i patike).

Program manifestacije će realizovati nastavnici Glossa – centra za njemački jezik u saradnji sa trenerima sportskih ustanova partnera.

Učešće je besplatno za svu djecu koja žele posjetiti Glossa Sporttag. Polaznici Glossa – centra za njemački jezik na događaj naravno mogu povesti svoje prijatelje.

KADA? – subota, 28.4.2018. od 9:00 do 15:00 časova

GDJE? – tereni Banjalučkog velesajma (OFK Spartak i Sport Trend)

ULAZ? – besplatan

Draga djeco, posjetite Glossa Sporttag, družite se i zabavite zajedno sa Glossa-centrom i našim partnerima!

Preuzmite zvanični raspored radionica i aktivnosti Glossa Sporttag-a OVDJE.

Podršku pri realizaciji Glossa Sporttag su pružili partneri: Vitinka AD Kozluk, OFK Spartak Banja Luka, KK Basket 2000 Banja Luka, Univerzitetski odbojkaški klub “Volley” Banja Luka, Kungfu Wushu Club “Lotos”, OSTK Spin Banja Luka, “Trend – Sport & Fitness” Banja Luka.

Glossa Sporttag 2018