Glossa – centar za njemački jezik Teslić ove godine u saradnji sa partnerima Banjalučkom pivarom i Music Hall “Broadway” organizuje „Oktoberfest Afterparty“ za svoje polaznike i sve raspoložene građane!

Svi vi koji ove godine niste bili u prilici da posjetite Oktoberfest u Minhenu, nemate razloga za brigu. Glossa – centar za njemački jezik Teslić u subotu, 07.10.2017. godine organizuje „Oktoberfest Afterparty“ sa početkom od 20:00 časova.

„Oktoberfest Afterparty“ će se održati u prostorijama Music Hall-a “Broadway”, ulica 1.Krajiškog korpusa bb, a Glossa-tim koristi ovu priliku da pozove sve polaznike Glossa-centra, ali i ostale građane, da nam se pridruže na ovoj veseloj manifestaciji. Prilikom ove manifestacije će biti organizovana promocija Nektar-piva.

Očekuje Vas mnogo zabavnih sadržaja i zanimljivih igrica, muzika uživo, nagradna igra sa vrijednim nagradam od strane Glossa-centra (besplatni kursevi njemačkog jezika) i Banjalučke pivare, ali i tradicionalna pića i hrana, a prije svega dobro druženje.

Ulaz je besplatan! Dobro nam došli!