Glossa Oktoberfest Afterparty u Prijedoru!

Glossa – centar za njemački jezik Prijedor ove godine u saradnji sa partnerima Banjalučkom pivarom i pivnicom “Molly Malone” organizuje „Oktoberfest Afterparty“ za svoje polaznike i sve raspoložene građane!

Svi vi koji ove godine niste bili u prilici da posjetite Oktoberfest u Minhenu, nemate razloga za brigu. Glossa – centar za njemački jezik Prijedor u petak, 13.10.2017. godine organizuje „Oktoberfest Afterparty“ sa početkom od 21:00 časova.

„Oktoberfest Afterparty“ će se održati u prostorijama pivnice “Molly Malone”, ulica Kralja Petra I Oslobodioca 1, a Glossa-tim koristi ovu priliku da pozove sve polaznike Glossa-centra, ali i ostale građane, da nam se pridruže na ovoj veseloj manifestaciji. Prilikom ove manifestacije će biti organizovana promocija Nektar-piva.

Očekuje vas mnogo zabavnih sadržaja i zanimljivih igrica, muzika uživo (DUM DUM Band), nagradna igra sa vrijednim nagradama od strane Glossa-centra , Banjalučke pivare i pivnice “Molly Malone”, ali i tradicionalna pića i hrana, a prije svega dobro druženje.

Ulaz je besplatan! Dobro nam došli!

Posted in Novosti, Prijedor and tagged , , , , .

glossa

?page_id=2