Glossa – centar za njemački jezik Doboj organizuje komunikacijsku radionicu sa izvornom govornicom njemačkog jezika pod nazivom “Kaffee und Kuchen mit Miriam” (“Kafa i kolači sa Miriam”). U srijedu, 16.05.2018. sa početkom od 18:00 časova, će svi ljubitelj njemačkog jezika imati priliku da provedu zabavno veče sa izvornom govornicom njemačkog jezika Miriam Oswald. Pridružite nam se u prostorijama Glossa – centar za njemački jezik Doboj u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg Radnika na I spratu desno)!

Naša saradnica Miriam Osvald i naši predavači su za vas pripremili kafu i kolače (Kaffee und Kuchen), kao i razne igre i muziku. Iskoristite priliku da svoje znanje iz njemačkog jezka iskušate u razgovoru sa izvornim govornikom njemačkog jezika! Sve vježbe i igre smo prilagodili različitim nivoima znanja. 

Više informacija o ovom događaju možete dobiti putem telefona na 065/930-053 putem maila doboj@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 24 (I sprat) svakim radnim danom od 16:00 h do 22:00 h, te subotom od 8:00 h do 12:30 h.

“Kaffee und Kuchen mit Miriam” – komunikacijska radionica koju ne želite propustiti!

Dobro nam došli!