Glossa – centar za njemački jezik Teslić je 10.12.2016. organizovao priredbu u okviru Dana otvorenih vrata povodom proslave pete godišnjice postojanja Glossa – centra za njemački jezik.

dsc_0093Za djecu je organizovana velika dječija priredba u sali Gradskog kina Teslić. Program je počeo u 18:00 časova – naši mališani su zajedno sa svojim nastavnicima pripremili program kojim su kroz glumu, pjesmu i igru predstaviti svoje znanje njemačkog jezika. Na predstavi su takođe učestovali gosti iz JU OŠ Ivo Andrić iz Đulića i JU OŠ Stevan Dušanić iz Pribinića, te gosti iz obdaništa Ježeva Kućica. Sama priredba je animirala i publiku na učešće te su svi posjetioci imali priliku da nauče po koju njemačku riječ. Nakon predstave je slijedila nagradna igra i projekcija crtanog filma “Rapunzel” (Zlatokosa).

teslic-pub-proslavaZa odrasle goste je organizovan Glossa-party u Teslić Pub-u. Glossa-centar Teslić je proslavio sa svojim polaznicima i drugim cijenjenim gostima koji su uveličali svojim prisustvom proslavu pete godišnjice postojanja Glossa – centra za njemački jezik.