Glossa – centar za njemački jezik Prnjavor organizuje u četvrtak, 21.12.2017. godine besplatnu projekciju njemačkog filma Kokowääh” (“Odjednom tata”). Projekcija počinje u 18.30 časova, a film prikazujemo sa titlovima na BHS jeziku. Zbog ograničenog broja mjesta neophodna je rezervacija u na info-pultu Glossa-centra Prnjavor.

Njemačka superzvijezda Til Švajger napisao je, producirao, režirao i glumi u ovoj komediji o Henriju, mišićavom scenaristi, koji svako veče provodi sa drugom djevojkom. Ni profesionalno mu ne ide ništa bolje. Iznenada mu se ukaže životna prilika da radi na filmskoj adaptaciji najprodavanije knjige koju je napisao niko drugi nego njegova bivša djevojka i ljubav njegovog života Ketrin.

Ali sve njegove nade da će je ponovo osvojiti, padnu u vodu kada se na njegovom pragu pojavi osmogodišnja Magdalena. Plod davno zaboravljene veze za jednu noć, djevojčica je povjerena biološkom ocu dok joj je majka na suđenju u SAD-u. Biti otac nije lako, ali kada se to dogodi preko noći, dok pokušavaš da napišeš životno remek-delo i osvojiš ženu svojih snova, onda je to gotovo nemoguće!

KADA: Četvrtak 21.12.2017. godine od 18.30 časova

GDJE: Glossa – centar za njemački jezik Prnjavor

U nastavku pogledajte trejler: