Glossa-centar: Prezentacija Goethe-ispita u Derventi

Nakon nekoliko uspješnih prezentacija u nizu (u Banjoj Luci, Tuzli, Doboju i Zvorniku) Glossa – centar za njemački jezik Derventa za građane Dervente i okoline organizuje prezentaciju, na kojoj će imati priliku da se upoznaju sa programom Goethe-ispita koji se sprovode u Glossa – centru za njemački jezik u Banjoj Luci i Tuzli u saradnji sa Goethe-Institutom Bosne i Hercegovine

Derventa Prezentacija GI 14Osobe koje uče njemački jezik svoje znanje žele i da dokažu uz pomoć međunarodno priznatog Goethe-certifikata. Ovaj prestižni certifikat izdaje Goethe-Institut Bosne i Hercegovine, a ispit je moguće položiti u Glossa-centru u Banjoj Luci i u Tuzli.

Certifikovani ispitivači za Goethe-ispite iz Glossa – centra za njemački jezik organizuju besplatno „Info-veče: Goethe-ispiti“. Ovo je prilika za građane Dervente i okoline da se upoznaju sa programom Goethe-ispita, prednostima koje nudi internacionalno priznati Goethe-certifikat i mogućnostima pripreme za ispit u Glossa-centru. Naime, pored korisnih informacija o ispitima, prisutni će saznati detalje o specijalizovanoj pripremnoj nastavi za Goethe-ispite koja se redovno organizuje u Glossa – centru za njemački jezik Derventa.

Za sve posjetioce prezentacije Glossa-centar je pripremio male poklon pakete i nagradnu igru sa slijedećim nagradama:

5. Poklon paket iznanađenja  Glossa-centra za njemački jezik Derventa 
4. Udžbenik Basisgrammatik (dodatni materijal za lakše usvajanje njemačkog jezika)
3. Jedan mjesec besplatan kurs njemačkog jezika za djecu (poklon bon se može prenijeti i na drugu osobu)
2. Popust od 30% na kurs za odrasle (poklon bon se može prenijeti i na drugu osobu)
1. Popust od 50% na pripremnu nastavu za Goethe-ispite (poklon bon može koristiti samo osoba koja je dobila nagradu)

 

Info-veče će se održati u utorak, 5.9.2017. sa početkom u 18:00 h u hotelu “Biser” (ulica Kralja Petra I bb). Sve posjetioce pored korisnih informacija očekuje i zanimljiva tombola kao zabavni dio programa. Zainteresovani se mogu prijaviti telefonom na broj 066 848 261, mailom derventa@glossa.ba ili lično u prostorijama Glossa-centra Derventa svakim radnim danom od 17 – 22 sata.

Derventa Prezentacija GI 8Kada? – u utorak, 5.9.2017. u 18:00 h 

Gdje? – u hotelu “Biser” (ulica Kralja Petra I bb)

Posted in Derventa, Novosti.

glossa

?page_id=2