vropski+dan+jezika+u+Banja+Luci

Glossa-centar na Evropskom danu jezika

U utorak 26.9.2017. godine se obilježava „Evropski dan jezika“, a Glossa – centar za njemački jezik Banja Luka je već tradicionalno učesnik programa koji organizuje Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske (NUB RS).

Program počinje u 09:00 časova, kada će u holu biblioteke biti otvoren „sajam jezika“, na kojem će se sa zanimljivim sadržajem predstaviti i Glossa-centar. Na našem štandu imaćete priliku da se informišete o aktuelnom upisnom roku, našoj online-nastavi, ljetnoj školi njemačkog jezika u Beču „Glossa Sommer“, kao i dodatnim aktivnostima, koje Glossa-centar redovno organizuje za sve građane. Pored toga, imaćete priliku da se informišete i o pologanju međunarodno priznatih Goethe-ispita, kao i da uradite simulaciju usmenog dijela ispita na svim nivoima, od A1 do C2.

U 12:00 časova, takođe u holu biblioteke, počinje centralna manifestacija, a naše kolege iz NUB RS su i ove godine napravili veoma interesantan i bogat program. Imaćemo priliku da čujemo učenike više škola, koji će pokazati svoje zavidno znanje stranih jezika.

Kao i prethodnih godina, Glossa-centar je za jednog učenika pobjedničke grupe takmičenja o poznavanju stranih jezika obezbjedio besplatan kurs njemačkog jezika u našem Centru.

Glossa-centar će za jednu grupu učenika banjalučke Gimnazije u sklopu programa „Evropskog dana jezika“ održati i radionicu na temu „Jugendsprache – jezik mladih u njemačkom govornom području.“

Glossa-centar se ovom prilikom zahvaljuje NUB RS na organizaciji „Evropskog dana jezika“, te poziva sve građane da svojim prisustvom uveličaju ovu manifestaciju.

Posted in Banja Luka, Novosti and tagged , , , .

glossa

?page_id=2