Glossa-centar na Evropskoj noći istraživača

Glossa – centar za njemački jezik Banja Luka i ove godine kao partner učestvuje na Evropskoj noći istraživača. Ova manifestacija će se ove godine u Banjoj Luci održati u petak, 29.9.2017. u 18:00 časova u Banskom dvoru.

Pored kreativnih radionica koje učesnici Evropske noći istraživača spremaju za sve istraživače i ljubitelje raznih nauka možete da posjetite info-štand Glossa-centra na kojem možete da prikupite sve bitne informacije o našim kursevima njemačkog jezika za odrasle i kursevima njemačkog jezika za djecu, te sve važne informacije u vezi sa polaganjem Goethe-ispita radi sticanja Goethe-sertifikata.

Glossa-centar je za sve posjetioce pripremio besplatnu simulaciju usmenog dijela Goethe-ispita na svim nivoima (A1 – C2), kao i zanimljivu nagradnu igru, kroz koju će se svi takmičari moći bolje upoznati sa našom online platformom za online kurseve, a najuspješniji će dobiti i vrijedne nagrade. Za najmlađe posjetioce smo pripremili niz jezičkih igara.

NAGRADNA IGRA!

U okviru ovogodišnje Noći istraživača Glossa – centar za njemački jezik organizuje interaktivnu nagradnu igru za sve posjetioce! Učešćem u ovoj nagradnoj igri posjetioci Noći istraživača imaju priliku da osvoje besplatan online-kurs njemačkog jezika. Više informacija o ovom kursu je moguće dobiti putem www.glossaonline.com.

Šta je potrebno za učešće u nagradnoj igri?

Posjetite info-štand Glossa – centra za njemački jezik na Evropskoj noći istraživača gdje ćete popuniti profile sa svojim ličnim podacima. Naše osoblje će vam na licu mjesta detaljno objasniti upute za učešće u nagradnoj igri, koje se ukratko sastoje u sljedećem:

  1. Fotografišite jednu od aktivnosti koje se dešavaju u okviru Evropske noći istraživača. Vašoj kreativnosti dajemo punu slobodu!
  2. Potom posjetite info-štand Glossa-centra na Evropskoj noći istraživača i svoju fotografiju uz pomoć naših online-tutora postavite na Glossa Online platformu za učenje njemačkog jezika.
  3. Čestitamo, jer ste ovim koracima ostvarili pravo na učešće u nagradnoj igri. Preostaje da očekujete dalje upute koje ćemo vam proslijediti putem mejl adrese koju navedete na svom profilu polaznika.

Požurite na Evropsku noć istraživače i učestvujte u našoj nagradnoj igri! Glossa-tim vas očekuje u Banskom dvoru.

 

Za više informacija o našoj nagradnoj igri, ali i o našim ponudama, posjetite štand Glossa-centra na Evropskoj noći istraživača.

Posted in Banja Luka, Novosti and tagged , , , .

glossa

?page_id=2