U petak, 20. aprila sa početkom u 9.00 h Savjet učenika JU Medicinska škola Doboj organizuje školski bazar, a Glossa-centar Doboj je gost!

Naši nastavnici iz Glossa – centra za njemački jezik Doboj će tom prilikom svim posjetiteljima pružiti priliku da se za našim info štandom informišu o ponudama kurseva njemačkog jezik za odrasle i djecu, o Glossa Online – učenje na daljinu, Glossa Translate – prevođenje, Glossa Sommer – ljetna škola njemačkog jezia u Beču ili Gracu i o ostalim aktivnostima koje sprovodi Glossa-centar.  Naši ljubazni nastavnici ne samo da će Vam pružiti detaljne informacije nego će uz letk ei brošure dijeliti i promotivne hemijske olovke i bločiće! Dođite po svoj primjerak!

Posebna ponuda: 10% popusta na kurseve njemačkog jezika za učenike i uposlenike JU Medicinske škole Doboj! 

Cilj bazara jeste da se prikupe novčana sredstva za opremanje kabineta zdravstvene njege, kako bi učenici naše škole što kvalitetnije realizovali časove praktične nastave.

Nadamo se da će ljudi u našoj lokalnoj zajednici i okolnim opštinama prepoznati problem koji imaju naši učenici, te svojim malim doprinosom pomoći u ostvarenju njihovoga cilja, odnosno opremanju kabineta.

Na bazaru možete izmjeriti pritisak, šećer, opustiti se uz masažu, ali isto tako, možete pronaći različite proizvode koje su pripremile sekcije škole.

Dobro došli na školski bazar!