Glossa-centar Derventa i club Crystal: Oktoberfest Afterparty

Glossa – centar za njemački jezik Derventa ove godine u saradnji sa clubom Crystal organizuje „Oktoberfest Afterparty“ za svoje polaznike i sve raspoložene građane!

Svi vi koji ove godine niste bili u prilici da posjetite Oktoberfest u Minhenu, nemate razloga za brigu. Glossa – centar za njemački jezik Derventa u subotu, 21.10.2017. godine organizuje „Oktoberfest Afterparty“ sa početkom od 22:30 časova.

„Oktoberfest Afterparty“ će se održati u prostorijama cluba Crystal, Trg Pravoslavlja bb, a Glossa-tim koristi ovu priliku da pozove sve polaznike Glossa-centra, ali i ostale građane, da nam se pridruže na ovoj veseloj manifestaciji. Svi polaznici Glossa-centar, koji budu prisutni na zabavi, dobiti će 5% popusta na naredni kurs! Prilikom ove manifestacije club Crystal nudi pivo i votku po promotivnoj cijeni od 1 km, pekara Kosjer-Kljajić će obezbijediti autentične peretke, dok vas Glossa-centar Derventa časti sa grickalicama za potpuni ugođaj!

Očekuje Vas mnogo zabavnih sadržaja, dobra muzika uz odabranog DJ-a i nastup dua “Dina & Edo Live” kao i nagradna igra sa vrijednim nagradam od strane Glossa-centra:

  • 3. koristan udžbenik Basisgrammatik;
  • 2. popust na kurs od 20% (nagrada se ne može prenijeti na drugu osobu);
  • 1. popust na kurs od 30% (nagrada se ne može prenijeti na drugu osobu);

Više informacija o ovom događaju možete dobiti putem telefona na 066/848-261, putem mejla na derventa@glossa.ba ili lično u prostorijama Glossa – centra za njemački Derventa u ulici Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista) svakim radnim danom od 17:00 h do 22:00 h.

Ulaz je besplatan! Dobro nam došli!

Posted in Derventa, Novosti and tagged , , , .

glossa

?page_id=2