Glossa - centar za njemački jezik organizuje filmsko veče.

Filmsko veče u Glossa-centru Derventa

Glossa – centar za njemački jezik Derventa organizuje  u srijedu, 26.04.2017. projekciju njemačkog filma Kokowääh” (“Odjednom tata”). Projekcija počinje u 19:00 časova, a film prikazujemo sa titlovima na BHS jeziku. Filmske večeri su za sve posjetioce besplatne. Film će se prikazivati u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Derventa u ulici Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista). Glossa – centar za njemački jezik Derventa je za sve posjetioce pripremio kokice i piće.

Njemačka superzvijezda Til Švajger napisao je, producirao, režirao i glumi u ovoj komediji o Henriju, mušićavom scenaristi, koji svako veče provodi sa drugom djevojkom. Ni profesionalno mu ne ide ništa bolje. Iznenada mu se ukaže životna prilika da radi na filmskoj adaptaciji najprodavanije knjige koju je napisao niko drugi nego njegova bivša djevojka i ljubav njegovog života Ketrin.

Ali sve njegove nade da će je ponovo osvojiti, padnu u vodu kada se na njegovom pragu pojavi osmogodišnja Magdalena. Plod davno zaboravljene veze za jednu noć, djevojčica je povjerena biološkom ocu dok joj je majka na suđenju u SAD-u. Biti otac nije lako, ali kada se to dogodi preko noći, dok pokušavaš da napišeš životno remek-delo i osvojiš ženu svojih snova, onda je to gotovo nemoguće!

Posted in Derventa, Novosti and tagged , , .

glossa

?page_id=2