Ekipa Glossa-centra osvaja Turnir u Malom Zvorniku

Ekipa, koju je sponzorisao Glossa – centar za njemački jezik Zvornik, je pobjednik tradicionalnog Vidovdanskog turnira u malom fudbalu u Malom Zvorniku. Ova već više od dvije decenije stara tradicija turnira okuplja veliki broj ekipa iz cijelog regiona. Ekipa Glossa-centra je i ove godine pokazala svoj kvalitet na terenu, nakon veoma dobrih rezultata sa prošlogodišnjeg takmičenja, ekipa Glossa-centra je ove godine odnijela titulu. Pored pobjede na turniru, za najboljeg igrača je proglašen Filip Blagojević, te za najboljeg golmana Srđan Jevtić – oba igrača su igrali za tim Glossa-centra.

Glossa – centar za njemački jezik Zvornik pored širenja njemačke kulture i jezika veliki trud ulaže i u razvoj mladih na mnogim poljima. Tim Glossa-centra Zvornik se raduje novim izazovima i u narednoj godini. U produžetku možete pogledati nekoliko odabranih slika sa samog turnira.

Glossa_turnir_u_malom_fudbalu_1 Glossa_turnir_u_malom_fudbalu_2 Glossa_turnir_u_malom_fudbalu_3 Glossa_turnir_u_malom_fudbalu_4 Glossa_turnir_u_malom_fudbalu_5 Glossa_turnir_u_malom_fudbalu_6 Glossa_turnir_u_malom_fudbalu_7 Glossa_turnir_u_malom_fudbalu_8

Posted in Novosti, Zvornik and tagged , , .

glossa

?page_id=2