Glossa Sommer

Glossa Sommer - ljetni kursevi njemačkog jezika

Ljeto je vrijeme zabave i druženja, pa smo stoga odlučili da ovom godišnjem dobu posvetimo posebnu pažnju. Glossa Sommer je projekat koji omogućava učenje njemačkog jezika kroz ljetne kurseve, kako za odrasle, tako i za djecu svih uzrasta.

Kako bismo izašli u susret željama naših polaznika, proširili smo ponudu naših ljetnih kurseva njemačkog jezika. U mogućnosti ste da birate da li ćete njemački jezik tokom ljeta učiti u jednom od naših centara u zemlji ili ćete se možda odlučiti da pohađate poseban ljetni kurs njemačkog jezika u Beču ili u Gracu.

Izbor je na našim polaznicima, a mi ćemo u svakom slučaju, bez obzira za koji kurs se odlučite, osigurati uspješno učenje njemačkog jezika kroz zabavno ljeto.

Zašto Glossa Sommer?

  • Jedno ljeto, jedan nivo - završite čak jedan cijeli nivo tokom ljeta kroz intenzivne kurseve;
  • Brojne dodatne aktivnosti - nastava odvija u učionici i izvan nje;
  • Doživite Beč i Grac učite njemački uz našu ljetnu školu njemačkog jezika u Austirji;
  • Iskoristite slobodno vrijeme u ljetnom periodu i naučite njemački;
  • Odvojeni kursevi za sve uzraste;
  • Pripremite se tokom ljeta za Goethe-ispit;
  • Učite i družite se – Glossa Sommer donosi zabavno i uspješno ljeto!

Više informacija za Glossa Sommer – ljetni kurs njemačkog jezika potražite u našim prostorijama ili putem mejla sommer@glossa.ba.

Konsultacije za Glossa Sommer

Glossa - centar za njemački jezik uvodi od petka 02.3.2018. redovne termine za konsultacije i informisanje o programima ljetnih škola „Glossa Sommer“. Termini će biti svakog petka od 16:00 do 18:00 časova, kada će svi zainteresovani građani imati mogućnost bez prethodne najave da na individualnim razgovorima saznaju sve detalje o našim ljetnim školama, te da postave dodatna pitanja.

Navedenim terminima je moguće prisustvovati lično u prostorijama Glossa - centra za njemački jezik Banja Luka (ulica Vidovdanska 39) ili putem Skype-a (korisničko ime glossa.sommer@gmail.com).

Ako Vam navedeni termini ne odgovaraju i dalje imate mogućnost da unaprijed zakažete razgovor sa Koordinatorom projekta putem mejla sommer@glossa.ba.

Prijave za ljetne škole Glossa Sommer u Beču i Gracu su i dalje u toku.

Kontaktirajte nas za više informacija.