Glossa-centar učesnik Sajma za djecu i porodicu u Banjoj Luci

Medija Plus Group d.o.o. je 20. i 21. maja po treći put organizator jednog od najvećih događaja za cijelu porodicu u regiji.  Riječ je o Sajmu za djecu i porodicu na kojem Glossa – centar za njemački jezik učestvuje i ove godine.

Glossa – centar za njemački jezik je i ove godine pripremio brojne sadržaje kako za djecu, tako i za odrasle. Na našem štandu ćete moći učestvovati u raznim jezičkim igrama i kratkim radionicama na različite teme. Isto tako ćete imati priliku da dobijete besplatnu procjenu znanja njemačkog jezika.

U subotu vas takođe očekuje nastup naših mališana sa dječijih kurseva, koji su pripremili zabavnu tačku na njemačkom jeziku.

Iskoristite i priliku da se detaljno informišete o našoj ponudi kurseva za odrasle polaznike i našoj ponudi kurseva za djecu – naglasili bismo da uskoro počinju naši ljetni kursevi njemačkog jezika, koji polaznicima nude razne pogodnosti.

OSTVARITE SAJAMSKI POPUST NA KURS NJEMAČKOG JEZIKA U VISINI OD 10 %!

Takođe možete da se raspitate o našim onlajn-kursevima njemačkog jezika – Glossa Online ili se informisati o našoj ljetnoj školi njemačkog jezika u Beču – Glossa Sommer. Pored toga možete da dobijete i informacije o našoj prevodilačkoj službi Glossa Translate.

A šta bi bio sajam bez sajamskih popusta i nagrada?

Posjetioci koji dođu na štand Glossa – centra za njemački jezik mogu da preuzmu kupone za popust od 10% na cijenu ljetnog kursa njemačkog jezika u Glossa – centru za njemački jezik.

Glossa-centar u saradnji sa našim partnerima i ove godine organizuje nagradno izvlačenje. Posjetioci našeg štanda mogu ostvariti sljedeće Nagrade:

Za DJECU:

1. nagrada: 1 besplatan ljetni kurs njemačkog jezika u Glossa-centru,

2. nagrada: besplatna rata za ljetni kurs njemačkog jezika u Glossa-centru,

3. nagrada: Set knjiga za kurs koji daruje naš partner buybook.ba.

Za ODRASLE:

1. nagrada: 1 besplatan ljetni kurs njemačkog jezika u Glossa-centru,

2. nagrada: besplatna rata za ljetni kurs njemačkog jezika u Glossa-centru,

3. nagrada: Set knjiga za kurs koji daruje naš partner buybook.ba.

I ove godine su uz nas naši prijatelji: zabavljač i klovn Aleksandar Trapavko i Tanja Facepainting koji će u subotu i nedjelju zabavljati posjetioce našeg štanda u periodu od 12:00 do 14:00 časova.

Patnter Glossa – centra za njemački jezik na ovogodišnjem Sajmu za djecu i porodicu je Haribo.

Radujemo se Vašem dolasku i zajedičkom druženju!

Banjaluka, Sportska dvorana Borik, 20. i 21. maj!

Ulaz besplatan!

Više informacija na www.SajamzaDjecuiPorodicu.com

Posted in Banja Luka, Novosti and tagged , , .

glossa

?page_id=2