Glossa-centar Tuzla i Nardi pub organizuju Oktoberfest Afterparty

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla ove godine u Nardi Pab-u organizuje „Oktoberfest Afterparty“ za svoje polaznike i sve raspoložene građane!

Svi vi koji ove godine niste bili u prilici da posjetite Oktoberfest u Minhenu, nemate razloga za brigu. Glossa – centar za njemački jezik Tuzla u četvrtak, 12.10.2017. godine organizuje „Oktoberfest Afterparty“ sa početkom od 20:00 h.

„Oktoberfest Afterparty“ će se održati u prostorijama Nardi Pub-a, ulica Hadžibakirbega Tuzlića 3, a Glossa-tim koristi ovu priliku da pozove sve polaznike Glossa-centra, ali i ostale građane, da nam se pridruže na ovoj veseloj manifestaciji. Prilikom ove manifestacije će biti organizovana nagradna igra.

Očekuje vas mnogo zabavnih sadržaja i zanimljivih igrica, muzika uživo (S.I.N. bend), nagradna igra sa vrijednim nagradama od strane Glossa-centra:

1. nagrada: besplatan kurs njemačkog jezika
2. nagrada: besplatan kurs njemačkog jezika za djecu
3. nagrada: 20% popusta na naredni kurs njemačkog jezika

Sve prisutne očekuje poklon iznenađenja, a Glossa-centar Tuzla je za sve polaznike, koji budu prisutstvovali, obezbijedio 1 točeno pivo i grickalice gratis kao i 5% popusta na naredni kurs. Ovo veče će biti u znaku tradicionalnih pića i hrane, a prije svega prilika za dobro druženje. Budite uz nas jer DEUTSCH IST SUPER!

Ulaz je besplatan! Dobro nam došli!

Posted in Novosti, Tuzla and tagged , , , .

glossa

?page_id=2